baby søvn 0-3 år

OM BABYS LURE

Vi fik først rigtig succes med vores søvn projekt, da vi droppede middagsluren, da vores datter var 2 år. Det var hårdt – men det var helt sikkert det rigtige at gøre. For nattesøvnen blev meget mere sammenhængende. Der gik flere uger før nattesøvnen blev bedre, så man skal hænge i.

NB: For babyer over 1 år: Alle lure, der ligger efter kl. 15, kan resultere i meget lange putte seancer! Og små slatlure kan føles nødvendige for alle parter, men kan blive en bjørnetjeneste, når baby vågner kl 01 og er helt frisk…Husk på, at den gode dybe søvn skal finde sted om natten og ikke om dagen.

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke