baby søvn 0-3 år

FORSTOPPELSE HOS BABY | SØVN

Kolik og problemer med afføring, forstoppelse, etc. hos baby kan afhjælpes med probiotika. Probiotika er sunde mikrobakterier, der er helt naturlige og gode for tarmsystemet. Vores datter har døjet med forstoppelse siden hun var spæd. Det har påvirket hendes trivsel og søvn og skabt en hel del uro for hende. Det kan vi se nu, hvor hendes mave fungerer igen!

Vi har i lang tid brugt Movicol og var egentlig trætte af at bruge “medicin”. Efter lang tids research fandt jeg frem til et vidundermiddel. En speciel probiotisk streng kaldet L. Plantarum. Lidt nørdet – men vigtigt.

Vi køber denne:

►►►Jarrow Formulas, Ideal Bowel Support, 299v, 30 Veggie Caps på Iherb.com.

NB: I kan også bruge NDS nr. 9, en tsk opløses i vand inden sengetid. Ved helt små babyer brugte vi NDS panda.

 

JRW-03028-5

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke