baby søvn 0-3 år

KAMILLE DRÅBER HJÆLPER BABYS SØVN

Jeg har mange gange erfaret, at kamille dråber kan virke afslappende på baby og på babys søvn. Ved uro om natten har vi brugt chamomile comp homøopatiske dråber. Det er Chamomilla dråberne nedenfor, der muligvis kan give din baby til roligere søvn. De kan købes i helsekost butikker.

chamomille-d6-50-ml

Chamomilla comp

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke