baby søvn 0-3 år

Kaninen, der så gerne ville sove

Mange anbefaler “kaninen, der så gerne ville sove” som lydbog til de 2-4 årige. Afslappende musik og lydbøger har den fordel, at de ikke kan “leges” med ved sengetid. Almindelige bøger kan virke overstimlerende for aktive og nysgerrige babyer, der ikke vil sove.

 

White Noise

Min urolige og småt sovende kolik baby fandt megen ro i at høre en hårtørrer, der kørte på fuld udblæsning! Man kan også downloade apps, der afspiller white noise eller købe en bamse med hjerte lyd som doodoo bamsen.

Guidede meditationer

Der findes også guidede meditationer, som man kan sætte på til de lidt større børn. Man kan f.eks. lade dem lytte med hovedtelefoner på og skrue godt ned for lyden. Så skal barnet ligge meget stille for at kunne lytte med. Det har jeg hørt skulle være en stor succes – selvom den er lidt listig 🙂

 

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke