baby søvn 0-3 år

KIRSEBÆR JUICE OG BABY SØVN

Grunden til at kirsebær saft/saft virker søvndyssende er, at kirsebær indeholder melatonin, som er et signalstof, der fortæller kroppen, at nu er det sovetid. Når det er mørkt dannes melatonin naturligt. Det kan være sværere at få baby til at sove om sommeren, fordi det er så lyst, og melatonin produktionen derfor ikke er sta igang, når baby skal sove. Sørg altid for, at der er helt mørkt, hvor din baby skal sove. mørklægningsgardiner er et must!

Et nyt amerikansk studie har vist, at personer, der har problemer med at sove, kan komme søvnløsheden til livs, hvis de drikker kirsebærsaft. Se artikel om emnet her.

Du kan købe økologisk og usødet kirsebær juice som nedenstående i helsekost. Du kan evt. fryse juicen i en isterning bakke og så kan baby sutte på isterningerne og få sig en hyggelig stund med det. NB: Der skal nogle isterninger indenbords førend, der får effekt.

2498

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke