baby søvn 0-3 år

BABY | LAKTOSE INTOLERANS?

Jeg har hørt fra en del, at deres babyer er blevet meget mere rolige og sover bedre, når de har begrænset mængden af mejeriprodukter. Hvis man går til lægen, kan man via en blodprøve finde ud af, om baby har en decideret mælkeallergi. Det har de færreste. MEN en del – og måske flere end antaget – har svært ved at at fordøje mælkesukker (laktose) i tarmen. Dette kaldes laktoseintolerans eller aktosemalabsorption. Laktoseintolerans giver ubehag i form af diarre, mavesmerter og luftafgang.

Mit bedst råd er at skifte modermælkserstatning, hvis din baby får flaske. På apoteket findes der specielle blandninger med hydroliseret modermælkserstatning, der er nemmere for babys mave at fordøje. Dernæst begræns mængden af mejeriprodukter i min. 30 dage og afvent og vurder resultatet.

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke