baby søvn 0-3 år

MAGNESIUM TILSKUD

Magnesium er generelt kendt for at have en beroligende og muskelafslappende effekt.
Forskning viser, at børn med ADHD mangler magnesium. Ofte har disse børn problemer med at falde i søvn og holde sig sovende, da den motoriske uro forhindrer dette. Jeg siger IKKE, at din baby har ADHD, men uroen er tilstede i større eller mindre omfang.

I en ny undersøgelse har man fundet ud af, at babyer kan lide under Restless Legs Syndrome og som følge er ekstra motorisk urolige. Her har man fundet, at magnesium tilskud havde en gavnlig virkning på søvn og generel trivsel ►►►Læs mere om emnet her. 

Der findes mange former for magnesium – du skal vælge den helt rigtige, som nemt kan blive optaget i kroppen. Du skal vælge den, der hedder Magnesium Malate. Den fås ikke i Danmark. Du kan købe den på Iherb.com i kapselform. Så kan indholdet nemt drysses i mælk, yogurt, etc.

*Baby fra 8-15 kg ca. 1/2 kapsel pr. dag er mit bud. Brugen af magnesium som kosttilskud til baby sker på eget ansvar.

►►► http://dk.iherb.com/Source-Naturals-Magnesium-Malate-625-mg-200-Capsules/1268

 

download

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke