baby søvn 0-3 år

BABY MASSAGE | DYBE TRYK | LED KOMPRESSION

Dybe tryk skaber en strøm af beroligende input som modulerer stimuli til hjernen. Resultatet er ro til nervesystemet. Sagt på en anden måde – tyngde på kroppen skaber følelsen af at være afgrænset og omsluttet. Verden er stor for en lille baby, der er vant til at være inde i maven. Så et godt råd er, at indføre dybe tryk i form af såkaldte led kompressioner. Denne type af tryk har veldokumenteret beroligende effekt. Gør det til en fast del af putteritualet.

Se hvordan

”Wilbarger Brushing Protocol (OT Brushing & Joint Compressions)”. Led kompression er illustreret ca. 2.40 min. inde i videoen.

*Udføres på eget ansvar og evt. i samarbejde med en ergoterapeut, da der er flere elementer i behandlingen end bare led kompressioner.

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke