baby søvn 0-3 år

SLYNGEVUGGE TIL BABY

En slyngvugge kan være den perfekte hjælp til din ikke-sovende baby. En slyngevugge omslutter og hopper blidt og giver din baby følelsen at at være inde i din mave igen. Op og ned bevægelsen er meget effektiv. Mange tror, at en almindelig vugge, hvor baby bliver vugget fra side til side, er lykken. Men for de mere krævende babyer er det op og ned bevægelsen, de har brug for. Denne bevægelse imiterer bedst tiden fra mors mave, hvor alt var godt og trygt. Derfor er en slyngevugge også meget mere effektiv end en almindelig vugge – for de mere krævende babyer vel at mærke.

TIPS TIL BRUGEN AF SLYGENVUGGEN

Læg evt. en håndklæde/tørklæde eller tæppe over slyngevuggen, så det bliver dejligt mørkt som en hule derinde. Det fremmer både tryghed og melatonin produktion. Vær opmærksom på om baby får det for varmt i slyngevuggen, da din baby jo er tæt omsluttet! Jeg bandt et tørklæde om fjederen, så jeg kunne sidde/ligge og slappe lidt af i sofaen, mens jeg “vuggede” ved at trække i tørklædet. Smart!

Der findes mange mærker af slyngevugger. Sammen med en tyngdepose er den i min personlige top 3 blandt hjælpemidler, der faktisk virker på søvnen.

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke