baby søvn 0-3 år

TYNGDEPOSEN = ROLIGERE BABY SØVN


 

Tyngdeposen er et dansk produkt og kan sidestilles med kæde- og kugledyner, der bl.a. anvendes indenfor demens- og psykiatri området. Posen skaber et dybt tryk, der omslutter babys mave og bryst. Dette sender beroligende input, der modulerer stimuli til hjernen. Resultatet er ro til nervesystemet og dermed ro i kroppen. Tyngden i soveposen skaber følelsen af at være tryg, afgrænset og omsluttet. Tyngdeposen virker som en hånd på maven, den imiterer din berøring, og baby kan ikke sparke soveposen af om natten. Tyngdeposerne er lavet af bambus og er derfor åndbare og temperaturregulerende.

Sover du bedst under en dyne eller et lagen?

I USA er soveprodukter med tyngde fx vægttæpper meget mere udbredte end i Danmark og effekten af tyngde på kroppen er veldokumenteret. Læs om én af de væsentligste kliniske undersøgelser her.

TYNGDEPOSEN® sælges i 3 modeller fra 0-4 år og fås hos http://tyngdeposen.dk

Svøbeposen

Kombineret svøb + sovepose
0 – 1 år

baby søvn tyngdeposen

Soveposen

Beroligende sovepose
6 mdr – min. 8 kg – 2 år

baby søvn tyngdeposen

Sovedragten

Beroligende sovedragt
17 mdr. – 4 år.

baby søvn tyngdeposen

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke