baby søvn 0-3 år

HAR BABY VÆSKE PÅ ØRENE?

Hvis baby har søvnproblemer og vågner grædende mange gange om natten eller græder, når det bliver lagt ned, så bestil en tid hos en ørelæge (ØNH-læge). Du behøver ingen henvisning, du vælger selv klinik og bestiller en tid. En privat praktiserende læge har vanligvis IKKE instrumenterne til at undersøge for væske på ørene!

Baby behøver ikke at tage sig til ørene, når det har væske på ørene og har smerter. Hos mange babyer er det eneste symptom på ubehaget ved trykket i ørene, at de vågner mange gange om natten. Og opvågninger kan som bekendt skyldes mange faktorer.

Så for en sikkerheds skyld – få din babys ører tjekket ved en ørelæge!

 

OM BABYSØVN.DK
Jeg er mor til en lille pige, der havde kolik og voldsomme søvnproblemer. Jeg vil nu gerne hjælpe andre forældre med at finde løsninger, der hjælper deres babyer med at sove bedre. Målet med babysoevn.dk er at skabe videndeling forældre imellem og samle information ét sted.

Jeg har ikke en sundhedsfaglig baggrund og er ikke baby søvn ekspert. Dog er jeg gennem mit virke i daglig dialog med forældre til babyer, der har søvnproblemer. Denne side afspejler den viden, jeg har opsamlet gennem tiden. Brugen af råd og anbefalinger fra Babysøvn.dk sker derfor på eget ansvar.

Siden driver jeg non-profit og på frivillig basis. Jeg ejer virksomheden tyngdeposen.dk, hvor jeg sælger mit bedste bud på et hjælpemiddel til babyer, der har svært ved at finde ro til at sove.

Jeg håber, at I bliver klogere og får den viden og hjælp I har brug for.

De bedste hilsner
/Vibeke